TACK för deltagande vid seminarium om Metoo - 16 maj sker nästa öppna event

Tack!

50-talet personer medverkade vid Thinkandacts första seminarium i den nya serien #Detandraarbetslivet den 21 februari. Tack alla som kom! Temat var ”Metoo, chefen och tystnadskulturen i civilsamhället” och en namnkunnig panel med representanter från Idea, Unionen, MÄN, RFSU och Svenska kyrkan deltog ihop med alla engagerade deltagare. 

Tidningen Accent skrev en artikel om Thinkandacts seminarium

Läs artikeln här.

När ledande företrädare faller ifrån - frukostseminarium 16 maj

Den 16 maj genomför Thinkandact nästa seminarium inom konceptet #Detandraarbetslivet. Då handlar det om vad som händer med människan, organisationen och medarbetarna när högste chefen plötsligt inte orkar längre. Behöver en paus. Checkar ut. Vad kan vi lära oss av andra chefers resa och vägval? Vi träffar en modig chef som valt att vara öppen med sin väg och resan tillbaks. Läs mer och anmäl dig här. OBS! Bara 20 platser så vänta inte med din anmälan...

Några ur panelen och deltagare i samtal under Thinkandacts seminarium ”Metoo, chefen och tystnadskulturen i civilsamhället” 180221.

Några ur panelen och deltagare i samtal under Thinkandacts seminarium ”Metoo, chefen och tystnadskulturen i civilsamhället” 180221.