Höstens seminarier inom #Detandraarbetslivet spikade!

Efter flera lyckade evenemang med det nya konceptet #Detandraarbetslivet under våren 2018, fortsätter Thinkandact sin ambitiösa satsning på samtal, idéutveckling och erfarenhetsutbyte. Tre tillfällen är planerade med grymma medverkande och aktuella teman. Välkommen igen - eller för första gången. Gillar du det du upplever - tipsa gärna en kompis eller kollega.

Höstens datum och teman

25/9 kl 8-10: Att bygga en ny folkrörelse

24/10 kl 8-10: Radikala arbetstidsmodeller för civilsamhället

28/11 kl 8-10: Det vita civilsamhället - när krossas det etniska glastaket?

Mer information och anmälan

Läs mer om och gör anmälan till respektive evenemang här.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Thinkandact har utvecklat och programleder konceptet #Detandraarbetslivet. Inom det erbjuds seminarier, berättelser och möten som lyfter avgörande frågor för människa, arbetsliv, civilsamhälle och organisation. Ledande företrädare delar idéer, provtänker och samtalar i en kreativ miljö.