Ny podd: Är chefen människa?

Riksidrottsförbundet/SISU Idrottsutbildarna (RF/SISU) arrangerar seminarieserien Forskarfrukost. Ett av vårens tillfällen hade temat “chefsrollen inom civilsamhället” och tog sin utgångspunkt i Johan Welanders nya bok Är chefen människa? Det hela spelades in i samverkan med Idealistas Förlag och dokumenterades för podden “Ljudet av en dagordning”.

För dig som vill ha en introduktion till chefsrollen i civilsamhället och höra några olika röster kring nyckelfrågor som behandlas i boken Är chefen människa? är podden ett utmärkt tillfälle till lärande och reflektion.

Lyssna här.

Medverkande: Johan Welander, författare och grundare av Thinkandact, Susanne Söderholm, förbundschef Svenska Orienteringsförbundet och Johan Hvenmark, docent vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola. Samtalet leds av Anna Magnusson, projektledare vid RF/SISU.

FB_IMG_1556626881192.jpg