Boken Mellan ideal och verklighet utgiven - köp

Boken Mellan ideal och verklighet - spaningar om chefsrollen av Johan Welander har kommit rykande färsk från tryckeriet! Boken finns nu att köpa både som tryckt bok och e-bok. Under våren släpps den också som ljudbok.

Tanken är att Mellan ideal och verklighet ska finnas i flera format, för att passa hur just du läser och tar till dig kunskap. Tillgängligheten är viktig för att inkludera och locka så många nyfikna läsare som möjligt.

Så - beställ gärna boken till dig själv eller varför inte överaska alla chefer i din organisation med varsitt exemplar?

Boken finns både i de vanliga nätbokhandlarna och hos förlaget, där den köps billigast. Läs mer och beställ gärna boken här.

Ja! Självklart blir det både digitalt boksläpp och ett flertal öppna evenemang under 2021. Mer information om de olika aktiviteterna läggs successivt ut här på sajten och i Thinkandacts andra digitala kanaler.

Ja! Naturligtvis går det utmärkt att höra av sig till bokens författare, Johan Welander, för att boka in inspirationsföreläsning(ar), utbildning(ar), frukostseminarium och liknande. Internt eller som externt kompetensutvecklande inslag. Kanske är en bra idé att erbjuda både boken och kompetensutveckling under 2021?

Till dig och alla andra nyfikna läsare - hoppas du får en bra läsupplevelse.

DSC_0405.JPG
Johan Welander