Ljudbok släppt av Mellan ideal och verklighet - här finns den

I juni 2021 släpptes äntligen ljudboksversionen av Johan Welanders bok Mellan ideal och verklighet - spaningar om chefsrollen! Det innebär att boken nu finns utgiven i tre format: inbunden (tryckt) samt som ljud- och e-bok. Ta helt enkelt del av Mellan ideal och verklighet när du vill, i det format du vill. Vad passar just dig?

Var skaffar jag ljud- och e-boken?

Ljud- och e-boken finns att köpa hos de olika nätbokhandlarna, men går också att hitta och ta del av på strömningstjänster som Storytel, Bookbeat och Nextory.

Ljudboken är inläst av skådespelerskan Veronica Kurba.

Läs mer om och beställ den inbundna versionen av Mellan ideal och verklighet här.

Hur gör jag om jag önskar köpa in jättemånga (30+) inbundna böcker samtidigt?

Vill du köpa in en hel drös (tänk 30 eller ännu fler exemplar) av inbundna Mellan ideal och verklighet , så köper du stora mängder av den tryckta boken billigast direkt av författaren Johan Welander. Hör helt enkelt av dig på info@thinkandact.se eller genom att fylla i kontaktformuläret på hemsidan (thinkandact.se) och berätta om ditt behov av storköp, antal böcker (minst 30) och dina kontaktuppgifter. Välkommen att höra av dig! Självklart kan du få böckerna signerade om du gör storköp.

Hur gör jag om jag både vill köpa in Mellan ideal och verklighet OCH önskar att Johan föreläser/utbildar?

Då hör du av dig t ex på info@thinkandact.se eller genom att fylla i kontaktformuläret på hemsidan (thinkandact.se) och berätta om vad du/din organisation önskar. Kanske är det dags att i höst samla alla chefer för en chefsdag (digitalt eller fysiskt)? Kompetensutveckling! Kanske passar då en föreläsning, en utbildning eller rentav är tiden mogen för ett längre utvecklingsprogram för chefer? Vad kul! Ser fram emot att höra mer om just dina/din organisations önskemål och behov. Och att samtala vidare om hur ni hanterar den utmanande uppgiften för chefer och ibland hela organisationer att landa rätt på skalan mellan (egna och organisationens) ideal och verkligheten.

mellan5.jpg