Back to All Events

FULLBOKAT! Det vita civilsamhället - när krossas det etniska glastaket? (frukostseminarium)

  • Thinkandact AB 8 Slottsbacken Stockholm, Stockholms län, 111 30 Sweden (map)

Detta frukostseminarium inom Thinkandacts seminarieserie #Detandraarbetslivet handlar om varför civilsamhället inte alltid speglar samhället i stort gällande vilka som finns i förtroendevaldroll och som medarbetare. Medverkar gör Folkbildningsrådets generalsekreterare Maria Graner, forskaren och lektorn Anna Adeniji som bland annat forskat på representativitet i civilsamhället samt Ninos Maraha, kommun- och landstingspolitiker (bland annat vice ordförande i landstingsstyrelsen i Stockholms län) som skrivit flera förslag gällande (bristande) representation bland anställda i kommun och landsting. 

8.00-8.30 Fika och mingel

8.30-10.00 Seminarium

Anmäl dig till evenemanget här och följ pratet inför på Thinkandacts Facebooksida.

OBS! FULLBOKAT. I dagsläget finns inga platser kvar p g a det stora intresset. Håll utkik på Thinkandacts Facebooksida någon dag före seminariet, för ev släpp av restplatser p g a återbud.

Seminariet är kostnadsfritt, men är du anmäld och inte kommer faktureras en ”no show”-avgift på 300kr ex moms.

----------------------------------------------------------------
Thinkandact har tagit fram och programleder konceptet #Detandraarbetslivet. Inom det erbjuds seminarier, berättelser och möten som lyfter avgörande frågor för människa, arbetsliv, civilsamhälle och organisation. Ledande företrädare delar idéer, provtänker och samtalar i en kreativ miljö.