Många nyfikna på arbetstidsmodeller

Fullsatt! Det var många deltagare vid Thinkandacts fjärde seminarium 2018 inom konceptet #Detandraarbetslivet. Temat var Radikala arbetstidsmodeller i civilsamhället. Tre fantastiska medverkande bidrog till att göra seminariet extra spännande och lärorikt: Noah Elstad (RFSU Stockholm), Anders Wallner (regeringens utredare) och Hans-Göran Elo (Arbetsgivaralliansen).

Årets femte och sista seminarium inom #Detandraarbetslivet genomförs 28 november. Temat då är Det vita civilsamhället - när krossas det etniska glastaket? Också det lärtillfället är fullsatt, med 60-talet anmälda deltagare. Eventuella restplatser släpps nära inpå evenemanget på Thinkandacts Facebooksida.

Fika vid Thinkandacts seminarium “Radikala arbetstidsmodeller i civilsamhället”.

Fika vid Thinkandacts seminarium “Radikala arbetstidsmodeller i civilsamhället”.