Back to All Events

När ledande företrädare faller ifrån (frukostseminarium)

Välkommen på Thinkandacts frukostseminarium i serien #detandraarbetslivet! Detta tillfälle fokuserar vad som händer - och hur agera - när ledande företrädare plötsligt inte orkar. Behöver en paus. Faller ifrån. Mår dåligt. 

Hur gör organisationen när en ledande företrädare, en högste tjänsteperson/chef, inte mår bra? Inte orkar komma till arbetet? När det privata inte längre kan skiljas från arbetet? Vad bör organisationen kommunicera - internt och externt? Hur agera i förhållande till människan som inte mår bra, kansliet, intressenter, finansiärer med flera? Vilket ansvar tar medarbetarna i den uppkomna situationen? Och vilka lärdomar kan dras när den ledande företrädaren återinträder i arbete?

Vid detta kostnadsfria frukostseminarium tar vi del av en personlig berättelse från Magnus Falklöf, kanslichef på Concord Sverige (www.concord.se). Drar lärdomar, delar med oss av egna erfarenheter och samtalar om olika lösningar.

Preliminärt upplägg
8.15-8.30 Drop in, fika och mingel
8.30-8.50 Inledning, incheckningsövning, temat
8.50-9.30 Del 1: Berättelse + erfarenhetsutbyte
9.30-9.55 Del 2: Berättelse del 2 + erfarenhetsutbyte
9.55-10.00 Avrundning och avslut

OBS! Seminariet har begränsat antal platser - 20 - för att kunna ha ett nära samtal och dela berättelser av vikt. Anmäl dig därför gärna i god tid...

Tillgänglighet: Lokalen har hörselslinga.

2018 lanserar Thinkandact konceptet #detandraarbetslivet. Inom det erbjuds seminarier, berättelser och möten som lyfter avgörande frågor för människa, arbetsliv, civilsamhälle och organisation. Hitta andra aktuella aktiviteter här på Facebooksidan eller besök www.thinkandact.se för att läsa om Thinkandacts erbjudande.