Back to All Events

Att bygga en NY folkrörelse (frukostseminarium)

  • Svenska Röda Korset 54 Hornsgatan Stockholm, Stockholms län, 118 21 Sweden (map)

Höstens första frukostseminarium inom Thinkandacts seminarieserie #Detandraarbetslivet fokuserar hur en rörelse skapas, byggs upp och står inför vägskäl. Hur grundar du en ny rörelse? Vilken betydelse har grundaren efter de första årens uppbyggnadsfas? Och hur bör organisationen agera när det regnar utmärkelser, pengar och initiativ kring organisationen? Hur behålls idéns kärna och hur får du fler involverade i byggandet av rörelsen?

Thinkandact har förmånen att gästas av Läsfrämjarinstitutets (fd Läsaförintegration), LFI:s, grundare och verksamhetschef Marlen Eskander och Svenska Röda Korsets vice ordförande Kristina Ljungros.

8.00-8.30 Fika och mingel

8.30-10.00 Seminarium

Gör din anmälan till evenemanget här. Uppdateringar kommer läggas på Thinkandacts Facebooksida.

Seminariet är kostnadsfritt, men är du anmäld och inte kommer faktureras en ”no show”-avgift på 300kr ex moms.

----------------------------------------------------------------
Thinkandact har tagit fram och programleder konceptet #Detandraarbetslivet. Inom det erbjuds seminarier, berättelser och möten som lyfter avgörande frågor för människa, arbetsliv, civilsamhälle och organisation. Ledande företrädare delar idéer, provtänker och samtalar i en kreativ miljö.